Menu & Recepten
           

Enkele Italiaanse en Franse kruiden.

Ingrediënten Provençaalse kruiden

  • 2      theelepels gedroogde tijm
  • 2      theelepels gedroogd bonenkruid
  • 2      theelepels gedroogde marjolein
  • 1      theelepel gedroogde oregano
  • 2      theelepels gedroogde salie
  • 2      theelepels gedroogde marjolein
  • 2      theelepels gedroogde laurierblaadjes
  • ½ theelepel venkelzaad

Ingrediënten Italiaanse kruiden

  • 1      theelepel gedroogde basilicum
  • 1      theelepel gedroogde oregano
  • ½      theelepel gedroogde marjolein
  • ½      theelepel gedroogde tijm
  • ¼      theelepel gedroogde rozemarijn
  • ½      theelepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel zout

Ingrediënten piri piri

  • 1      theelepel paprika poeder
  • 1      theelepel uienpoeder
  • 1      theelepel knoflookpoeder
  • 1      theelepel gember poeder
  • 1 theelepel      gemalen kardemom
  • 1      theelepel gemalen oregano
  • ½      theelepel zout
  • ½ theelepel gedroogde pepers (of cayennepeper). 

Ingrediënten Bruchette  kruiden

  • 1      theelepel gedroogde knoflookgranulaat/poeder
  • 1      theelepel gedroogde uiengranulaat/poeder
  • 1      theelepel gedroogde basilicum
  • 1      theelepel gedroogde oregano
  • 1      theelepel gedroogde peterselie
  • 1      theelepel gemalen zwarte peper
  • 1      theelepel gedroogde paprikavlokken
  • 1/2      theelepel zout
  • 1  mespuntje chillipeper