Enkele Italiaanse en Franse kruiden.
Ingrediënten Provençaalse kruiden
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 2 theelepels gedroogd bonenkruid
- 2 theelepels gedroogde marjolein
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 2 theelepels gedroogde salie
- 2 theelepels gedroogde marjolein
- 2 theelepels gedroogde laurierblaadjes
- ½ theelepel venkelzaad
Ingrediënten Italiaanse kruiden
- 1 theelepel gedroogde basilicum
- 1 theelepel gedroogde oregano
- ½ theelepel gedroogde marjolein
- ½ theelepel gedroogde tijm
- ¼ theelepel gedroogde rozemarijn
- ½ theelepel knoflookpoeder
- ½ theelepel zout
Ingrediënten piri piri
- 1 theelepel paprika poeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel gember poeder
- 1 theelepel gemalen kardemom
- 1 theelepel gemalen oregano
- ½ theelepel zout
- ½ theelepel gedroogde pepers (of cayennepeper).
Ingrediënten Bruchette kruiden
- 1 theelepel gedroogde knoflookgranulaat/poeder
- 1 theelepel gedroogde uiengranulaat/poeder
- 1 theelepel gedroogde basilicum
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde peterselie
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
- 1 theelepel gedroogde paprikavlokken
- 1/2 theelepel zout
- 1 mespuntje chillipeper