Ansjovis
Jansson frestelse Ansjovisfilet.
Gebakken Bot in bierbeslag met appelsalsa.
Romige tagliatelle met champignons en gegrilde Coquilles
Dorade filet met gazpacho saus.
Gegrilde Forel met kerrie-sinaasappelboter.
Spaanse gebakken Garnalen (gamba's) met knoflook en uien.
Griet
Gegratineerde Griet met kaas en mosterd.
Griet met paddenstoelen en dragon
Haringsandwich met komkommer en mierikswortelmayonaise.
Kabeljauw
Gegratineerde Kabeljauw met aïoli.
Gerookte Makreel met bleekselderij en citroensaus
Mul
Mulfilet uit de oven met aubergine
Poon
Gegrilde Poon met knoflook en tijm
Gegrilde Poon met knoflook en tijm
Gerookte Paling met komkommersalade en basilicumdressing
Schelvis
Schelvis in krokante parmezaankorst.
Gebakken Schol met preistamppot
Gebakken Scholfilet met kleurige paprika
Verse schotse Zalm met kruiden en bladerdeeg.
Zeebaars
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet met witte wijnsaus.
Gegrilde Zeebaarsfilet met groene kruiden.
Zeeduivel brochettes met ratatouille 4 pers.
Gestoomde Zeeduivel in paksoi.