Menu & Recepten
           


Vis - schelpdieren recepten.

 


Ansjovis

Gemarineerde Ansjovis. 

Jansson frestelse Ansjovisfilet.

Bot


Gebakken Bot in bierbeslag met appelsalsa. 

 

Coquille of Sint-Jakobsschelpen 

Romige tagliatelle met champignons en gegrilde Coquilles

Gegratineerde Coquilles. 


Dorade

Geroosterde Dorade met spek.

Dorade filet met gazpacho saus.


Forel

Gegrilde Forel met kerrie-sinaasappelboter.

Gevulde zalmForel

 

Black tiger

Spaanse gebakken Garnalen (gamba's) met knoflook en uien. 

romige Garnalencurry

 

Griet

Gegratineerde Griet met kaas en mosterd.

Griet met paddenstoelen en dragon

 

Haring

Haringsandwich

Haringsandwich met komkommer en mierikswortelmayonaise.


Heilbot

Heilbot in papier.

Gebakken Heilbot met gember.


Kabeljauw

Kabeljauw met mosterd.

Gegratineerde Kabeljauw met aïoli.


Makreel

Gerookte Makreel met bleekselderij en citroensaus 

Gevulde Makreel.

 

Mul 

Tabouleh met gegrilde mul

Mulfilet uit de oven met aubergine

 

Poon 

Gegrilde Poon met knoflook en tijm  

Gegrilde Poon met knoflook en tijm

 

 


Paling 


Gerookte Paling met komkommersalade en basilicumdressing

Paling met papstip



Schelvis

Schelvis soep.

Schelvis in krokante parmezaankorst.

Schol 

Gebakken Schol met preistamppot

Gebakken Scholfilet met kleurige paprika

 


Verse schotse Zalm met kruiden en bladerdeeg.

Zalm uit de oven

 Gravad Lax (Zalmfilet)

 

Zeebaars

Op de huid gebakken Zeebaarsfilet met witte wijnsaus.

Gegrilde Zeebaarsfilet met groene kruiden.


Zeeduivel

Zeeduivel brochettes met ratatouille 4 pers.

Gestoomde Zeeduivel in paksoi.