Menu & Recepten
           

Natte keek van Wousje


Ingrediënten

  • 175 gram roomboter
  • 10 gram bloem
  • 190 gram zelfrijzend bakmeel
  • 350 gram suiker
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel water
  • Snufje zout
  • paneermeel

Bereidingswijze

Smelt de boter. Doe de bloem, bakmeel, suiker, zout en 3 eieren bij de boter en klop dit mengsel tot een luchtig geheel. Als laatste een eetlepel water en het laatste ei toevoegen, weer kloppen. Oven op 160 graden voorverwarmen. Keek vorm invetten en bestrooien met wat paneermeel, voor een mooie losse keek bij het verwijderen uit de keek vorm. +_55 minuten in de oven. Ps. laat de keek uit de oven nog een tijdje in de vorm zitten voor het lossen uit de vorm.

Tip!

Probeer zelf uit te vinden wat de ideale temperatuur en of baktijd is. Elke oven is verschillend. Een natte keek is de lekkerste. Succes!

 

 
 
 
E-mailen
Info