Menu & Recepten
           

De smaken van buitenlandse oude tradities.


Engeland Salmon in puff pastry with herbsauce.

(zalm in korstdeeg met kruiden saus)

Denemarken  Mørbrad.

Varkenshaas ovenschotel.) 

Noorwegen Palesupe 

(Bleke vissoep)


 

Zweden   Jansson frestelse

(Janssons verleiding, ovenschotel)

Finland  Sienisalaatti

(paddenstoelen salade)

Duitsland Köningserger klopse  

(gehaktballen in kappertjes saus) 

België Vlaamse karbonade  

(rundvlees stoofpotje)  

Frankrijk Porc aux pruneaux de tours   

(varkensvlees met pruimen torens) 

 


Zwitserland Rösti

(gebakken aardappel koek) 

 

OOSTENRIJK - Berner WÜRSTEL.

                   (frankfurters met kaas en spek)

 Italië - Ossobuco

(Langzaam gegaarde kalfsschenkel)

 

Spanje- Gazpacho

(Koude soep met funky kruiden)

 

Portugal Cataplana.

 

Marokko - Tajine

        (Kalfsvlees, gepekelde citroen en sperziebonen)