Bereidingswijze
Was de peterselie en hak die fijn. Schil de sjalotjes en hak ze fijn. Vermeng peterselie en sjalotjes met het(Zout en peper)gehakt. Verdeel dit in 4 gelijke porties. Sla de 4 biefstukken plat . (Dit kan prima door met vershoudfolie om de biefstuk te vouwen en dan plat te slaan met bijvoorbeeld ,vleeshamer of de zijkant van een mes). Strijk elke portie gehaktmengsel op een biefstuk. Rol de biefstukken op en bind ze met een touwtje dicht. Smelt de boter in een pan en sauteerde hierin de opgerolde biefstukken gedurende 10 minuten. Voeg de bouillon en de rode wijn toe en een lepel tomatenpuree. Doe het deksel op de pan en laat 1 uur minuten zachtjes stoven. Leg ze dan op een voorverwarmde schotel en haal de touwtjes weg. Laat de saus even wat afkoelen en doe er dan de eidooier bij. Roer deze erdoor en schenk de saus over het vlees, u kunt eventueel allesbinder toevoegen om de saus te binden.
Serveersuggesties! lekker met salade en aardappeltjes uit de oven.